Blijf zoveel mogelijk thuis, vermijd persoonlijk contact en houd 1,5 meter afstand. Dat is jammer als je net een leuke date gepland had!

Wij van Ohallo steken graag alle christelijke singles van Nederland een hart onder de riem. Iedereen kan gratis gebruik maken van Ohallo Plus in de hele maand april! Zo hopen wij het date leven tijdens het Corona virus toch een stukje makkelijker te maken. 💕

Wat is Ohallo Plus?

Ohallo Plus is de betaalde dienst binnen de app. De app is gratis te gebruiken maar als Ohallo Plus lid krijg je het volgende:

  • Wel 50 profielen bekijken per 10 uur.
  • Onbeperkt berichten sturen naar matches.
  • Wordt tot 80% eerder vertoond dan gratis leden.
  • Geen advertenties meer in de app.

Dat zijn dus veel extra opties, de hele maand gratis!

Hoe krijg ik Ohallo Plus?

Om Ohallo Plus te krijgen in de maand april hoef je niks te doen. Jouw lidmaatschap wordt automatisch overgezet naar een Ohallo Plus lidmaatschap. Je hebt dus gelijk toegang tot alle functies. Heb je al Ohallo Plus gekocht? Dan krijg je jouw resterende dagen als tegoed dat doorloopt in mei.

Zit ik nergens aan vast?

Nee hoor! Ohallo Plus is geen abonnementsdienst. Heb je geen Ohallo Plus gekocht? Dan zullen de betaalde functies automatisch stoppen als de maand afgelopen is. Dat betekent dus dat je niks hoeft op te zeggen of onverwachts een factuur krijgt.

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons gerust weten. Je kan ons mailen via support@ohallo.nl of een chat beginnen als wij online zijn.

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo
Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Ohallo is dé dating app voor christelijke singles. Ohallo koppelt christenen via een app die verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.