We hebben geweldig nieuws! Onze app Ohallo heeft sinds de lancering al 10.000 leden verzameld! Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat zoveel christelijke singles ons platform hebben gekozen om hun perfecte match te vinden.

Ohallo is een app speciaal ontwikkeld voor christelijke singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde waarden en overtuigingen deelt. Het uitgebreide profiel dat je aanmaakt bij Ohallo, zorgt voor een kennismaking in plaats van een keuring. Ook staan de foto’s pas onderaan en kan je pas kiezen of iemand bij je past wanneer je het hele profiel bekeken heb. Ons unieke matching-algoritme helpt onze gebruikers om de beste matches te vinden die bij hun persoonlijkheid en wensen aansluiten.

Daarnaast bieden we ook verschillende functies om onze gebruikers te helpen bij het ontdekken van nieuwe mensen en het leggen van contact. Zo kun je bijvoorbeeld direct chatten met jouw match en foto’s delen.

We zijn ontzettend trots op onze gemeenschap van 10.000 leden en we kijken ernaar uit om nog veel meer christelijke singles te helpen bij het vinden van hun perfecte match. Wij zijn jullie als leden maar bovenal God dankbaar voor deze zegening en de mogelijkheid om via deze app matches te laten ontstaan.

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo
Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Ohallo is dé dating app voor christelijke singles. Ohallo koppelt christenen via een app die verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.