Nederland staat bekend om zijn molens, tulpen, dijken, klompen, kaas, tolerantie en… de omgang met geld. Nederlanders zouden zuinig zijn en veel om geld geven. Natuurlijk zijn de meningen hierover verdeeld. Alleen met één ding zal iedereen het wel eens zijn: gratis is toch wel heel fijn.

Ohallo is gratis

Een meevaller voor alle christelijke singles, Ohallo is gratis! Het downloaden van de app is gratis, het volledig invullen van jouw profiel is gratis, het ontmoeten van andere christelijke singles, het matchen en zelfs het sturen van berichten naar jouw match is gratis.

Waarom? Omdat wij het zelf ook niet fijn zouden vinden om na het maken van een match geld te moeten betalen om met hem/haar te kunnen praten. Ohallo is precies zo gemaakt zoals wij het het liefst zouden zien: een datingapp met de mogelijkheid tot uitgebreide profielen, met een indeling waardoor het ‘keuren’ op foto’s niet mogelijk is en waarbij het ontmoeten zoveel mogelijk in de buurt komt met een ontmoeting in het echt. Daar hoef je gelukkig ook niet te betalen nadat jullie een klik hebben 😉

En jullie dan?

Ohallo is natuurlijk geen liefdadigheidsinstelling. Eerlijk is eerlijk. Ook wij hebben onze kosten voor bijvoorbeeld servers, advertenties en support. Daarom staat er voor alle gratis leden een advertentiebalkje onderin de app. Dit zijn advertenties van partners die bij de duizenden leden reclame willen maken of willekeurige advertenties. Naast de gratis versie bestaat er ook: Ohallo Plus

Ohallo Plus

Bij de gratis versie is er een beperking aan het aantal mensen dat je per 10 uur kan ontmoeten en een beperking aan het aantal berichten dat je naar jouw match kan sturen. Wil je meer christelijke singles ontmoeten en onbeperkt berichten sturen? Dan is Ohallo Plus iets voor jou. Dit zijn de voordelen:

Ontmoeten
Met Ohallo Plus kan je 50 christelijke singles per 10 uur ontmoeten

Berichten
Een leuk gesprek met jouw match? Met Ohallo Plus stuur je een onbeperkt aantal berichten

Algoritme
Eerder in beeld komen? Ohallo Plus leden worden tot 80% eerder vertoond

Advertenties
Met Ohallo Plus heb je geen advertenties in de app

Op die manier kan je dus nog meer uit jouw kostbare Ohallo-tijd halen. Heb je alle tijd en vind je advertenties geen probleem, dan kan je onbeperkt gratis Ohallo lid blijven!

Meer over Ohallo Plus

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo
Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Ohallo is dé dating app voor christelijke singles. Ohallo koppelt christenen via een app die verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.