Op jouw Ohallo profiel zijn foto’s belangrijk. Bovenaan jouw profiel staat een kleine foto. Deze foto is een eerste indruk van de persoon die je ontmoet. Vervolgens staat er verderop in jouw profiel een kleine galerij van jouw foto’s, als je die toevoegt. Alvast een tip: voeg foto’s toe, dat zorgt voor een goede indruk!

Foto’s op je profiel

Veel datingapps zoals bijvoorbeeld Tinder staan bekend om de grote foto’s die naar links en rechts geveegd worden. Dat is bij Ohallo wat anders. Net zoals bij een echte ontmoeting zie je allereerst wie je ontmoet. Bovenaan het profiel staat er boven je naam een kleine foto, dat is jouw profielfoto. Wij van Ohallo vinden dat je op basis van een foto geen beslissing kan maken. Daarom kan je jouw Ohallo profiel vullen met allerlei informatie. Naam, leeftijd, afstand tot de ander, persoonlijke informatie, wat geloven voor jou betekent, jouw favoriete Spotify album en een galerij!

Foto's Ohallo dating profiel

Een foto van jezelf

Omdat het gaat om ontmoeten raden wij aan om te beginnen met een foto van jezelf. Je kan hiervoor een selfie gebruiken of een foto die iemand ander van jou gemaakt heeft. Zorg ervoor dat de foto van jouw gezicht met goed licht gemaakt is. Daglicht maakt een foto natuurlijk. Gebruik dus ook niet teveel filters, dat kan ervoor zorgen dat de ander niet goed ziet wie jij bent.

Afwisseling van je foto’s

Een hele serie foto’s van jezelf kan leuk zijn, maar de ander is ook benieuwd wat je verder in het dagelijks leven doet! Foto’s zeggen vaak meer dan tekst. Heb je een leuke hond, kat, cavia of hamster? Sport je graag? Heb je een mooie reis gemaakt of ben je muziekaal? Laat het zien in jouw foto’s! Eerst een leuke foto van jezelf, dan van je hobby. Dan weer een foto van jezelf en daarna je reis. Enzovoort!

Foto's Ohallo dating profiel

Foto’s als gespreksonderwerp

Is jouw profielfoto is een goed belichte foto van jezelf? Weerspiegelen de andere foto’s jouw favoriete activiteiten en belangrijke onderdelen van jouw leven? Goed bezig! Wanneer je een match met iemand anders krijgt, heeft jouw match genoeg onderwerpen om over te beginnen. Misschien krijgen jullie zelfs wel een match omdat jullie allebei graag gaan surfen? Succes met jouw foto’s!

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo
Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Ohallo is dé dating app voor christelijke singles. Ohallo koppelt christenen via een app die verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.