Ohallo is haar 2-jarig jubileum al gepasseerd en daarbij ook de mijlpaal van 6000 leden, super! Achter de schermen is gewerkt aan een nieuwe Ohallo, want wij vonden dat daten nog persoonlijker en makkelijker kan. In de nieuwe app staat ontmoeten centraal.

Ontmoeten, hoe gaat dat? Allereerst zie je iemand, die zich vervolgens voorstelt. Bij de vernieuwde Ohallo is deze ontmoeting een stukje eenvoudiger gemaakt in een online profiel. Een persoon leer je kennen door een foto, afstand van jou, leeftijd en een intro praatje met verdere details zoals interesses en muzieksmaak. Nieuwsgieriger geworden? Wanneer je naar beneden scrolt wordt jouw eerste indruk afgesloten met een paar foto’s en/of video’s. Heeft deze persoon jou omver geblazen? Dan kan je een keuze maken of hij/zij bij jou past, of toch niet. Eerder niet!

Een profiel is nu nog completer en unieker. Met eigen interesses en een koppeling met Spotify kun je laten zien wie jij bent. Ook is er ruimte om jouw betekenis van geloof te delen en hoe jij dit toepast in het dagelijks leven.

Het is nog even wachten en hopelijk zijn jullie dan net zo enthousiast als dat wij zijn. Vrijdag 20 december zal de nieuwe update te downloaden zijn.

Succes met het zoeken en vinden van christelijke singles!

Groetjes,
Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Het team van Ohallo

Ohallo is dé dating app voor christelijke singles. Ohallo koppelt christenen via een app die verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.