Samen kom je verder

Heb je een vraag over Ohallo? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Meest gestelde vragen

Waar zie ik of ik een match heb?

Je ontvangt een melding in de app en een pushmelding (als je dit hebt toegestaan) wanneer je een nieuwe match hebt. Melding gemist? Je kan kijken bij jouw berichten of daar al een match staat waarmee jij kan praten!

Is Ohallo gratis te gebruiken?

Ohallo is gratis te downloaden en te gebruiken. Mocht je meer opties willen dan kan je kiezen voor Ohallo Plus.

Waarom zou ik voor Ohallo kiezen?

Daar vertellen wij je graag meer over op onze pagina, waarom kiezen voor Ohallo!

Registreren en inloggen

Wat is de minimum leeftijd om je te registreren?

De minimumleeftijd voor aanmelding is 18 jaar.

Ik kan niet inloggen.

Dit zal tijdelijk zijn. Controleer je internet verbinding en probeer het later nog eens. Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

De app loopt vast tijdens het gebruik ervan.

Dit zal tijdelijk zijn. Probeer het later nog eens. Controleer ook of je de laatste versie van de app geïnstalleerd hebt en dat je telefoon up-to-date is. Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

Verdwijnen mijn matches als ik de app verwijder?

Nee, wanneer je de de app verwijderd zullen je matches niet verwijderd worden.

Profiel en instellingen

Hoe verander ik mijn naam?

Je verandert je naam door op het poppetje-icoon onderaan te klikken en vervolgens op ‘Profiel’.

Hoe wijzig ik mijn profiel?

Je kan je profiel aanpassen door op het poppetje-icoon onderaan te klikken en vervolgens op ‘Profiel’. Het percentage dat erbij staat betekend hoeveel informatie jij ingevuld hebt!

De instellingen die ik invoer worden niet opgeslagen.

Weet je zeker dat je op opslaan heb getikt? Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw opstarten of installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

Hoe verwijder ik mijn account?

Je kan jouw account verwijderen door onder aan de pagina ‘Instellingen’ te kiezen voor ‘Verwijder account’. Let op: Deze actie is niet te herstellen.

Foto’s

Hoe wijzig ik mijn profielfoto?

Je verandert je profielfoto door op het poppetje-icoon onderaan te klikken en vervolgens op ‘Media’. Als je op de ronde afbeelding klikt kan je jouw foto kiezen.

Hoe upload ik een foto?

Je kan foto’s uploaden door op het poppetje-icoon onderaan te klikken en vervolgens op ‘Media’. Hier kan je op ‘toevoegen’ klikt kan je de foto’s kiezen die jij aan jouw profiel wilt toevoegen.

Ik kan geen foto’s uploaden.

Dit zal tijdelijk zijn. Probeer het later nog eens. Controleer ook of je de laatste versie van de app geïnstalleerd hebt en dat je telefoon up-to-date is. Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

Ontmoeten

Wat is ontmoeten?

Ontmoeten is het bekijken van profielen en vervolgens de keuze maken of jou deze persoon leuk lijkt of niet bij jou past.

Wanneer kan ik met iemand chatten?

Wanneer jij aangegeven hebt iemand leuk te vinden en hij/zij geeft hetzelfde bij jou aan, hebben jullie een match!

Hoe kan ik iemand blokkeren

Je kan iemand blokkeren door het gesprek met de persoon die je wilt blokkeren te gaan en vervolgens op de opties (drie stipjes icoon) te tikken. Hier verschijnt de optie om de persoon te blokkeren.

Ohallo linkt mij automatisch door naar Ohallo Plus.

Dat kan goed kloppen. Ohallo is gratis te gebruiken maar heeft een maximaal aantal likes en berichten naar matches die je per 10 uur kan sturen.

Ohallo zegt dat er geen personen gevonden kunnen worden.

Dat kan kloppen. Misschien staat je filter te specifiek waardoor er geen nieuwe personen aan jouw zoek eisen voldoen. Probeer het later nog eens of pas je filter aan.

Ohallo Plus

Wat is Ohallo Plus?

Ohallo Plus is de betaalde dienst binnen de app. Wanneer je kiest voor Ohallo Plus krijg je het volgende:

  • Wel 50 likes per 10 uur.
  • Onbeperkt berichten sturen naar matches.
  • Wordt tot 80% eerder vertoond dan gratis leden
  • Geen advertenties meer in de app.

Hoe krijg ik Ohallo Plus?

Je krijgt Ohallo Plus door op het poppetje-icoon te klikken en dan op ‘Mijn Ohallo Plus”.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor Ohallo Plus zijn: 1 week – €4,95, een maand kost €14,95. Wanneer je kiest voor 3 maanden betaal je €34,95.

Mijn account is niet omgezet naar Ohallo Plus, maar ik heb wel betaald.

Het kan zelden gebeuren dat de betaling en het account niet goed gelinkt zijn. Mocht je na een uur na de betaling nog geen Ohallo Plus hebben, stuur dan een mailtje naar support@ohallo.nl.

Matches

Hoe kan ik iemand verwijderen/blokkeren?

Je kan iemand blokkeren en/of verwijderen door het gesprek met de persoon die je wilt blokkeren en/of verwijderen te gaan en vervolgens op de opties te tikken. Hier verschijnt de optie om de persoon te blokkeren en/of verwijderen.

Hoe kan ik iemand aangeven?

Je kan iemand aangeven door een mail te sturen naar support@ohallo.nl

Ik kreeg melding van een match maar ik zie de match niet verschijnen.

Start de app opnieuw op en bekijk of de persoon er nu wel tussen staat. Mocht dit niet het geval zijn heeft de andere persoon de match verwijderd of zijn/haar account verwijderd.

Ik ben al mijn matches kwijt.

Zolang je je account niet hebt verwijderd zal dit zal tijdelijk zijn. Probeer het later nog eens. Controleer ook of je de laatste versie van de app geïnstalleerd heb en dat je telefoon up-to-date is. Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

Chats/berichten

Ik kreeg melding van een nieuw bericht maar ik zie geen bericht verschijnen.

Start de app opnieuw op en bekijk of de persoon er nu wel tussen staat. Mocht dit niet het geval zijn heeft de andere persoon de match verwijderd of zijn/haar account verwijderd.

Kan ik een gesprek met iemand beginnen waar ik geen match mee heb?

Nee dit is niet mogelijk. Er ontstaat pas een match als jullie elkaar liken.

Mijn berichten worden niet verzonden.

Dit zal tijdelijk zijn. Probeer het later nog eens. Controleer ook of je de laatste versie van de app geïnstalleerd heb en dat je telefoon up-to-date is. Wanneer dit niet werkt kan je de app opnieuw installeren. Als je de app opnieuw installeert gaan er geen gegevens verloren wanneer je je opnieuw aanmeld.

Andere vraag?

Neem contact op