ontmoet christelijke singles

Waarom kiezen voor Ohallo?

Waarom Ohallo? Op deze pagina kan je alle informatie vinden over waarom wij van Ohallo, Ohallo aanraden 😁

Een compleet profiel

Mensen zijn meer dan een foto en een naam. Door een compleet profiel met persoonlijke informatie krijg je een beter beeld.

Zo kan je jouw leeftijd, kerkstroming, interesses/hobby’s en andere persoonlijke informatie toevoegen. Wees gerust origineel!

Ontmoet christelijke singles

Zoek en vind christelijke singles bij jou in de buurt. Download de gratis app en kom vandaag nog in contact met leuke mensen.

Een applicatie kan je overal mee naar toe nemen. Even in je pauze zoeken? Of ‘s avonds na het eten? Online daten doe jij waar je wilt.

Privacy en veiligheid

Het team van Ohallo werkt dag en nacht aan een schone, veilige en vertrouwde ontmoetingsplaats voor christelijke singles.

Alle accounts en foto’s van leden worden gecheckt. Zo kom je nooit gekke dingen in de app tegen tijdens het zoeken van jouw ware!

Daten wanneer het jou uitkomt

Download Ohallo en bepaal zelf wanneer jij in contact komt met andere christelijke singles. Je zit nergens aan vast.

Wanneer jij aangeeft interesse te hebben in een persoon die ook interesse heeft in jou, hebben jullie een match. Pas wanneer de interesse wederzijds is dus!

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Waarom een datingapp en niet een site?

Jouw telefoon heb je altijd bij je, toch? Ohallo dus ook! Je hoeft niet eerst achter je computer te gaan zitten om in te loggen. Heb je een nieuw bericht? Dan ontvang je daar een notificatie van. Zo mis je ook geen contact en krijg je leuke gesprekken.

Is Ohallo gratis te gebruiken?

Ohallo is gratis te downloaden en te gebruiken. Mocht je meer opties willen dan kan je kiezen voor Ohallo Plus.

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo