Win

Win deze maand een broodplank met de bijbeltekst Matteüs 6:11

Deze gave broodplank is een product van Dagelijkse Broodkruimels

Christelijke Broodplank van bamboe, (45 x 16 x 1,2 cm). Hierop staat de tekst “Geef ons heden ons dagelijks brood” uit Matteüs 6:11. Het bamboe heeft een warme kleur die mooi afsteekt tegen de stevige stalen ring. Door deze ring in het handvat zit een leren bandje waaraan de plank opgehangen kan worden.

Meedoen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meedoen kan de hele maand november. Op dinsdag 1 december zullen wij de winnaar/winnares bekend maken via de nieuwsbrief en social media. Gewonnen? Dan komt deze broodplank z.s.m. jouw kant op!

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat is Ohallo?

Ohallo is dé datingapp voor christelijke singles. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten, matchen en met elkaar praten. Ohallo is een gratis app voor Apple en Android telefoons.

Waar schrijf ik mij voor in?

De winactie houden wij onder de leden van de nieuwsbrief. Wanneer jij je via bovenstaand formulier inschrijft, meld jij je aan voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee!

Met onze nieuwsbrief ontvang je onze nieuwste blog en updates over Ohallo, direct in je mailbox. Afmelden is altijd mogelijk, al maak je dan geen kans voor de winactie.

Wil jij christelijke singles bij jou in de buurt ontmoeten?

Download Ohallo